Comunicat de presa 5 21.10.2022

La data de 20.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o durată de 24 ore a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpații au procurat în vederea comercializării droguri de mare risc (cocaină).
La data de 20.10.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, au efectuat un număr de 3 de percheziții domiciliare, cu ocazia cărora au identificat și ridicat cantitatea de aproximativ 250 de grame de cocaină.
În cursul zilei de azi, cei doi inculpați urmează sa fie prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.