Comunicat de presa3 04.10.2019

La data de 03.10.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciului Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au organizat o acțiune față de două persoane de sex masculin, în vârstă de 36 şi 37 de ani, suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, trafic internațional de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

În acest sens, la data de 03.10.2019 s-a procedat la efectuarea unei acțiuni de prindere în flagrant a inculpatului G.V. în timp ce ridica un colet ce conținea cantitatea de 2.698 grame de cannabis, expediat din Anglia prin intermediul unei firme de transport internațional, pe care l-a predat, la aceeași dată, inculpatului R.M, conform înțelegerii acestora.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, organele judiciare au mai ridicat de la inculpatul G.V. cantitatea de 185 de grame cannabis, precum şi 30 comprimate de MDMA (ecstasy).
În cursul zilei de azi, inculpații G.V. și R.M. urmează să fie prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul tehnic a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT