Comunicat de presa 05.07.2019

La data de 04.07.2019 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore a inculpatului  M. M. A., pentru  săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În fapt s-a reţinut că, începând cu luna aprilie 2018, inculpatul M. M. A împreună cu alte persoane au comercializat  droguri de mare risc, în special cocaină.

La data de 04.07.2019  procurorii DIICOT- Structura Centrală  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti,ocazie cu care au fost ridicate 20 de grame MDMA, 5 grame de cocaină, comprimate ecstasy și bani în lei și în valută (15.700 de lei și 300 de euro).

Inculpatul urmează să fie prezentat  Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare  preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT