Comunicat de presa 18.03.2019

La data de 15.03.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de  24 de ore a inculpaţilor L. M. şi C. A., pentru săvărșirea infracţiunilor de de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii ianuarie 2019, inculpatul C.A a introdus din străinătate, în ţară, droguri de risc (1 Kg. cannabis), fără drept, iar la data de 15.03.2019 a vândut, prin intermediul inculpatului L. M., cantitatea de droguri contra sumei de 33.000 lei, fiind surprins în flagrant în cursul aceleiaşi zile, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la imobilul inculpatului L. M., situată în localitatea Zărand, judeţul Arad.

La data de 16.03.2019, Tribunalul Arad a admis propunerea DIICOT - Biroul Teritorial Arad şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor L. M. și C. A., pentru o perioadă de  30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizare Arad.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT