Biroul de informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data  de  06  februarie 2018, va avea loc reuniunea anuală pentru prezentarea Raportului de activitate al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pe anul 2017, la sediul D.I.I.C.O.T. din Calea Griviţei nr. 24, sector 1, Bucureşti.

La ora 13.00, după încheierea reuniunii, domnul Daniel Constantin Horodniceanu, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, va susţine la sediul instituţiei o declaraţie de presă, urmată de o scurtă sesiune de întrebări şi răspunsuri pe marginea activităţii DIICOT.

Accesul jurnaliştilor în instituţie va fi permis numai pe baza legitimaţiei de jurnalist şi a buletinului de identitate, începând cu ora 12.30.

Vă rugăm să confirmaţi prezența  până marţi, 06 februarie 2018, ora 10:00. Confirmarea se va trimite la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Accesul va fi condiţionat de confirmarea prezenţei în condiţiile menţionate.