La data de 15.05.2018, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureş au efectuat un număr de 7 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Tîrgu-Mureş la persoane suspectate de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, în formă continuată.

   În fapt s-a reţinut că, în perioada ianuarie – mai 2018, mai multe persoane s-au constituit într-un grup infracţional organizat, desfăşurând o activitate intensă de procurare, preparare şi vânzare de substanţe cu efect psihoactiv, comercializarea acestora având loc pe raza municipiului Tîrgu Mureş.

   În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe cantități de substanțe psihoactive ambalate în vederea vânzării, o armă neletală deținută ilegal și arme albe.

   La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Tg. Mureş vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 6 suspecţi.

   Acţiunea s-a efectuat împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Tg. Mureş.

   Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

   Acţiunea s-a efectuat cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Tg. Mureş.

   Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT