La data de 13 aprilie 2016 procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial București împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară  din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au efectuat un număr de 15 percheziții domiciliare pe raza municipiului Bucureşti în cadrul unei acţiuni vizând  destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de de droguri de mare risc.

Imagini - versiunea pentru download

    Cu  ocazia percheziţiilor domiciliare a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 850 grame heroină, precum şi comprimate methadonă şi diazepam.

    Totodată  au fost  găsite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, sumele de 322,510 lei, 24.585 euro, un autoturism marca Mercedes, precum şi 28 telefoane mobile.

    Urmare a acestei acţiuni procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial București au dispus reţinerea unui număr de 12 inculpaţi ulterior Tribunalul Bucureşti dispunând arestarea preventiva a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

    Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei – VLAD ŢEPEŞ  Bucureşti.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT