Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate au desfăşurat mai multe activităţi pe linia combaterii infracţiunilor de trafic de droguri. 

    Procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul A.S, cetăţean libanez şi reţinerea preventivă a acestuia la data de 08 ianuarie,  pentru săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că inculpatul A.S în baza aceleiași rezoluții infracționale,  în cursul lunii ianuarie 2015, a deținut, transportat şi comercializat pe raza municipiului Bucureşti diferite cantităţi de droguri.

    În data de 08 ianuarie inculpatul a fost prins în flagrant având asupra sa 12 000 euro,  obţinută din comercializarea  cantităţii de aproximativ 300 grame de cocaină.

    Procurorii D.I.I.C.O.T – Structura Centrală au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă a inculpatului A.S.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Toate drepturile rezervate © 2018 DIICOT